Voor organisaties  Inloggen  Registreren

Introductie Online Innovatie Marktplaats

Om een aanbod van innovaties binnen BSD met elkaar in verbinding te brengen heeft Stichting Brainport Smart District in samenwerking met het Helmondse bedrijf Comp-It-Aut de Online Innovatiemarktplaats ontwikkeld:

Een website waarin bedrijven hun innovaties en projecten kunnen plaatsen en waarin bewoners en ontwikkelaars voor hen relevante innovatieve producten en diensten kunnen opzoeken.
Ook kunnen initiatiefnemers hierop hun concepten of ideeën plaatsen, om zo in contact te komen met toekomstige gebruikers.
Tot slot kunnen bijvoorbeeld kennisinstellingen vraagstukken plaatsen, om samen met andere initiatiefnemers in BSD op te pakken.

De marktplaats heeft daarmee tot doel om synergie tussen de BSD-projecten te laten ontstaan en schaalgrootte te creëren voor producten, diensten en ideeën.

Hoe kunt u deelnemen aan de marktplaats?

U kunt een profiel aanmaken door rechtsboven te klikken op de knop ‘Registreren’. Vervolgens kunt u uw contactgegevens invullen en akkoord gaan met de voorwaarden. Dan komt u uit bij uw eigen dashboard waar u een project kunt aanmaken. Klik hier voor een kort stappenplan die u leidt in het proces van registratie tot het plaatsen van een project. 

Vragen of suggesties?

Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@brainportsmartdistrict.nl.